dr. Mocsári Diána

Valeomed Orvosok dr. Mocsári Diána
Név: dr. Mocsári Diána Foglalkozás: sebész, proktológus Diploma / Végzettség:

Orvosi diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte 2006-ban. Általános sebészetből 2013-ban szakvizsgázott kiválóan megfelelt eredménnyel.


Előző munkahelyek:

Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház Sebészeti Osztályán kezdett dolgozni. 

Jelenlegi munkahelyek:

A kórházi osztályon eltöltött évei során tapasztalta, hogy a műtőben való hosszas munka és ügyeletek mellett nem marad idő és energia egy közvetlenebb orvos-beteg kapcsolat kiépítésére. Ezért 2015 novemberétől a magánorvosi szférában kezdett el dolgozni proktológiai rendeléseken.

Oktatás:

Igyekszik tudását folyamatosan bővíteni, ezért évek óta rendszeresen részt vesz a Venerológiai Társaság és a Magyar Coloproktológiai Társaság által megrendezett kongresszusokon, illetve a kétévente megrendezésre kerülő Proctology Meetingen, ahol számos európai ország vezető proktológusai tartanak előadást.

Szakterület:

sebészet, proktológia

Érdeklődési terület:

Érdeklődési körébe különös figyelmet fordít a végbéltáji bőrelváltozások, tályogok, vérrögök, fissurák (berepedések), sipolyok, aranyerek, valamint a nemi úton átvihető fertőző betegségek (STI) diagnosztikájára és kezelésére.

Céljai között szerepel, hogy gyors, precíz és kíméletes ambuláns betegellátást végezve az elégedetten távozó betegek legközelebb is hozzáforduljanak problémáikkal.


Rendelési idők Bejelentkezés vizsgálatra Árlista