Eckl Dávid

Valeomed Orvosok Eckl Dávid
Név: Eckl Dávid Foglalkozás: masszőr Diploma / Végzettség:

Felsőfokú tanulmányaimat a Széchenyi István Egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán végeztem. A masszázzsal az egyetemi éveim alatt találkoztam, ahol aztán az SZBB 2002 Oktatásszervező és Kereskedelmi Kft. által meghirdetett tanfolyamon sikeres masszőri vizsgát tettem. Tanulmányaim során részletes ismereteket szereztem anatómiából és élettanból, melyeknek napi szinten hasznát veszem a pácienseimmel való foglalkozások során. 2018 nyarán sikeres államvizsgát tettem és azóta a masszázzsal foglalkozom.

Jelenleg sportmasszőri képzésen veszek részt, és szeretném a masszírozásnak minél szélesebb spektrumát megismerni, leginkább a sport és a rehabilitáció területén.

Érdeklődési terület:

A sport és az egészségtudatosság már gyermekkoromtól kezdve meghatározó részét képezte az életemnek. Általános iskolától kezdődően, mindig jártam valamilyen sportfoglalkozásra. Kezdetben atletizáltam, majd emellett párhuzamosan elkezdtem kajakozni is. Testvéremnek köszönhetően megszerettem a lovaglást, így ez a fajta sportolási, kikapcsolódási forma is a hétköznapjaim részévé vált. 10-11 évesen lakóhelyemen, Nyergesújfalun a helyi labdarúgócsapatban kezdtem el játszani számos barátommal együtt. Majd gimnáziumi éveim alatt Győrben megismerkedtem a röplabdával és azonnal a szerelmese lettem ennek a sportnak.


Rendelési idők Bejelentkezés vizsgálatra Árlista